Program


Kakaókoncert

Kakaókoncert

Gyermekeik most törzsközönségét adják Kakaókoncertjeinknek. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő sorozat otthonos, mesélős, a zene világába beavató délutánokat ígér. Idén is szeretettel várjuk a családokat kötetlen interaktív koncertjeinkre, utána pedig, amikor lecseng a muzsika, a pöttyös bögrékben gőzölgő kakaóra.

Aktuális előadásokA további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(5)

„Játsszunk, hogy gyermekké váljunk!” (Illési Erika - hegedűművész)

„A Kakaókoncerten látszik a gyerekeken, hogy miközben hallgatják a zenét, királykisasszonynak képzelik magukat, vagy ott vannak egy afrikai szafarin. Ámulnak-bámulnak, teljesen átadják magukat a zenének, és ez mindannyiunknak megunhatatlan élmény.” 
(Bazsinka József - tubaművész)

Vezeti: Fischer Iván

Közönségünk felnőtt tagjai között gyakran találkozunk olyanokkal, akik nálunk barátkoztak össze az élő komolyzenével. Gyermekeik most törzsközönségét adják Kakaókoncertjeinknek. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő sorozat otthonos, mesélős, a zene világába beavató délutánokat ígér. Idén is szeretettel várjuk a családokat kötetlen interaktív koncertjeinkre, utána pedig, amikor lecseng a muzsika, a pöttyös bögrékben gőzölgő kakaóra.

Kakaókoncertek és autizmusbarát kakaókoncertek (5-12 év)

Ajánló


A szezon egyik legszínesebb koncertje igazi szenzációnak ígérkezik. A humor és játékosság mellett…

Vilde Frang és Truls Mørk egy produkcióban, Gerald Finzi először a BFZ műsorán…

Ezen az estén bármi megtörténhet. A műsor összeállításába a hallgatóság is beleszól, így…